(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön asiakaskohteisiimme Mikkelin alueelle.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen (n.25-37,5h/vko). Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin, vaihtelevilla työajoilla. Työtehtävinä on asiakaspalvelua ja siivoustyötä eri kohteissa. Palkkaus Kipa Tes. Ole nopea, työ alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, maalaisjärjen omaava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös 18 vuoden ikää, ajokortti (B) ja mahdollisesti oman auton käyttö mahdollista (asiakkuuksia eri kohteissa). Kokemus siivoustyöstä olisi plussaa, mutta meiltä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joten toivomuksena on riittävä suomen kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Katja Seppäläinen, katja.seppalainen(at)sol.fi, puh.0400 408 441 kello 9-15:00 välisenä aikana.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.