(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia viikonlopputyöhön, Kuopio
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Kuopioon.

Työ on viikonlopputyötä (kohteesta riippuen 3-7 h /pvä). Työajat vaihtelevat, tarjolla aamu- ja iltavuoroa. Työtehtävinä on ylläpitosiivoustyötä myymäläkohteissa. Ole nopea, työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee! Teemme paljon yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joten toivomuksena on sujuva suomenkielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tarja Pylkkänen, tarja.pylkkanen@sol.fi .


SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. SOL Palveluihin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Tytäryhtiömme SOL Henkilöstöpalvelut ratkaisee työvoimatarpeet joustavasti. SOL Pesulapalvelut tarjoaa palveluita kuluttajille kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.