(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia terveydenhuoltotilojen siivoukseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä

PALVELUVASTAAVIA Turun keskustaan terveydenhuollon asiakkaaseemme

Työ on vakituista osa-aikatyötä, työaika noin klo 18-22. Lisäksi satunnaisia viikonloppuvuoroja sekä arkipyhävuoroja toiveidesi mukaan. Kohde sijaitsee aivan Turun keskustassa hyvien kulkuyhteyksien tavoitettavissa, joten et tarvitse omaa autoa etkä ajokorttia päästäksesi kohteeseen. Työ soveltuukin mainiosti esimerkiksi opiskelijalle, joka voi sitoutua työskentelemään vähintään kolmena iltana viikossa. Työtä tehdään osana tiimiä, mutta jokainen vastaa omasta alueestaan ja työskentelee omalla alueellaan itsenäisesti. Kohteen luonteen vuoksi työntekijöiden tulee sitoutua muutamaan koulutuspäivään vuodessa. Koulutukset pidetään päivä aikaan.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Terttu Hopiavuori puh. 040-828 7246 tai sähköpostitse terttu.hopiavuori(a)sol.fi.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.