(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia terveydenhoitoalan kohteeseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Etsimme Kajaanin alueelle, osaavia palveluvastaavia siivoustyöhön terveydenhoitoalan kohteeseen.

Jos olet ahkera, asiakaspalveluhenkinen ja nopea liikkeissäsi, voit olla etsimämme henkilö!
Työaika vaihtelee 30-37,5h/vko. Työpäivät sijoittuvat työvuorolistan mukaisesti. Kaikki viikonpäivät ovat työpäiviämme. Kohteessa työskennellään pääsääntöisesti aamu ja iltavuoroissa.

Olethan omatoiminen, joustava, tarkka ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja sopeutuu muuttuviin olosuhteisiin päivän aikana. Koska työssä ollaan tekemisessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa, niin sinulla on oltava riittävä suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan TES:n 3 mukaisen palkan sekä koulutus- ja lakisääteiset lisät.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluohjaaja Marika Partanen , marika.partanen(at)sol.fi p.044 7452 622 tai Noora Krökki noora.krokki(at)sol .fi p. 044 7546 627 arkisin klo 9-15:00 välisenä aikana.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen työn kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä edetä uralla.