(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia talkkaritiimiin pk-seudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Haluatko mukaan tiimiimme? Meillä on nyt haussa Helsinkiin ja Vantaalle HOAS-talkkaritiimiin

 

NELJÄ PALVELUVASTAAVAA

 

Minkälainen työ on kyseessä? Työ HOAS-talkkaritiimissä on monipuolista ja vaihtelevaa -  tehtävässä vastaat  asiakkaamme HOAS:n asuinkiinteistöjen ylläpitosiivouksesta, peruspesuista sekä ulkoalueiden siistimisestä ja talvisin käsilumitöistä ja hiekoituksesta. Tavoitteenamme on varmistaa, että asuminen HOAS:n asunnoissa on opiskelijoille mukavaa ja helppoa. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja yhteistyö huoltomiehen kanssa. Tässä työssä et ole kiinni iltaisin ja viikonloppuisin, vaan työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16.

 

Ketä etsimme? Aiempi kokemus vastaavista siivous- ja/tai ulkoaluetehtävistä on plussaa, mutta tärkeintä on palveluasenne sekä kyky ja halu tehdä fyysistä työtä. Perehdytämme sinut niin siivoukseen, peruspesuihin kuin myös ulkotöihin. Tehtävä sisältää paljon kohtaamisia asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulta asiakasystävällistä asennetta ja riittävää suomen kielen taitoa. Työ on liikkuvaa, joten tehtävään vaaditaan ehdottomasti B-ajokortti.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Talkkariitiimissä saat hyvän työköörin, mukavan esimiehen sekä kykyjäsi vastaavan palkan. Järjestämme tiimissä paljon yhteisiä tempauksia hiekannostobileistä talkoopäiviin. L&T:llä saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden sekä urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia moneen eri lähtöön. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme henkilökuntakerhojen kautta liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Työnteossa sinulla on tukena hyvät työvälineet.

 

Kiinnostuitko? Mikäli monipuolinen työ, hyvä tiimi ja kykyjäsi vastaava palkka houkuttelee, lähetäpä hakemuksesi palkkatoiveineen 12.5.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haluatko kysyä jotain tehtävästä? Asiakasryhmän päällikkö Marja Havia vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteella marja.havia(a)lassila-tikanoja.fi.