(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia siivoustyöhön
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia junasiivoukseen Rovaniemille.

Työ on jatkuva osa-aikainen. Työn aloitus klo 11:00 tai klo 22:30 maanantaista sunnuntaihin 4-5 päivää viikossa työtunteja 4-6,5h/pvä. Työtä tehdään työvuorolistan mukaan, vuorojen pituus vaihtelee.

Työn kuvaus:
Junien päivittäissiivousta sisältäen myös vuoteiden petausta. Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot, koska työtä tehdään ryhmässä.

Työsopimuksen ehtona on asiakkaan vaatima rata - ja sähköturvallisuus koulutus joka on läpäistävä ennen sopimuksen allekirjoitusta. Työ opetetaan, mutta siivousalan kokemus katsotaan eduksi. Työssä on oltava 18 vuotta täyttänyt, ja turvallisuussyistä on suomen kielen taito pakollinen.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta voi kysyä palveluesimiehiltämme Sari Harju, sari.harju(at)sol.fi tai Jani Kallojärvi jani.kallojarvi(at)sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.