(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia siivoustyöhön
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2017
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme useita aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Sipooseen . Työ on vakituinen koko- tai
osa-aikainen.
Elokuussa työajat ma-pe klo 12-23 välisenä aikana,
la-su klo 9-19 välisenä aikana.
Syyskuusta alkaen kohteessa toimitaan 24/7 eri vuoroissa
( todennäköisesti vuorot klo 6-14.14-22 ja 22-06 ) työajat tarkentuu elokuun aikana.

Työtehtäviin sisältyy : logistiikkakeskuksen siivous sekä siellä olevien toimistojen, sos.tilojen yms siivousta. Logistiikkakeskuksen puolella käytetään jonkin verran erilaisia koneita mm. päältäajettavaa yhdistelmäkonetta sekä lavansiirtovaunuja. Koska kohteessa käytetään paljon automaatioita, saamme asiakkaalta koulutuksen joka pidetään suomen kielellä, joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa koulutuksen ymmärtämiseen ( sinun oman turvallisuutesi takia ).

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Olethan täysi-ikäinen ja koska kulkeminen yleisillä voi olla hankalaa, joten oma auton käyttö katsotaan eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluesimies Hannele Flinkman
hannele.flinkman(at)sol.fi ja 21.8 jälkeen myös Tarja Saarinen
tarja.saarinen(at)sol.fi.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.