(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia siivoustyöhön Tampereelle ja ympäristökuntiin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön eri asiakaskohteisiimme Tampereelle ja ympäristökuntiin. Loppu kesän ja syksyn aikana meillä avautuu uusia työpaikkoja. Työpaikkoja on tarjolla kokopäiväisistä osa-aikaisiin. Työajat vaihtelee, meillä on tarjota päivä-, ilta-, viikonloppuvuoroja. Laita reippaasti meille hakemusta ja kerro miten pystyt työskentelemään.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.