(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia siivoustyöhön Sotkamo/Vuokatti
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme palveluvastaavia erilaisiin siivoustehtäviin. Työ on tarvittaessa kutsuttavan työhön (0-37,5h/vko), joten se sopii hyvin opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle. Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivousta erilaisissa kohteissa aamu, ilta ja viikonloppu painotteisesti omien mahdollisuuksien mukaan. Talvikaudella myös mahdollisuus pidempiin loma-ajan tuurauksiin.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä. Kokemus siivoustyöstä ja ajokortti katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme tehtävien kannalta hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointivastaava Heidi Pyykkönen 040 183 6840 (arkisin klo 9-15).

Haethan tehtävää mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen työn kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä edetä uralla.