(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia siivoustyöhön Siilinjärvelle
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa siivoustyöhön Siilinjärvelle.
Työ on vakituinen sekä osa-aikainen, työvuoroja arkisin sekä viikonloppuisin, sopimuksen mukaan. Työt käyvät pientä lisäansiota etsivälle, esimerkiksi opiskelijalle.

Työkohteina mm. palvelutiskin siivous 20.30-22.00 tai aikaisin aamulla ennen tiskin aukeamista (04.30-06.00) sekä palvelutalon ylläpitosiivousta 2h/pvä ma-pe.
Lisäksi tarjolla myös lauantai-vuoroja myymäläsiivouksessa, aamulla tai illalla.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä on suotavaa, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hanna Holopainen, hanna.holopainen@sol.fi

Haethan tehtävään heti jos tunnet olevasi etsimämme henkilö sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.