(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia siivoustyö
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
SIIVOOJA

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa siivoustyöhön Vantaalle. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.
Työtä tehdään arkisin, pääsääntöisesti klo: 13-21 välisenä aikana. Tehtävä sisältää opetustilojen, sosiaalitilojen ja yleistilojen siivousta.
Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ahkera, tunnollinen sekä sinulla on tarkka työote. Positiivinen asenne ja hyvät asiakaspalvelutaidot ovat työn menestyksekkään hoitamisen kannalta keskeisiä ominaisuuksia. Toivomme hakijoilta siivousalan koulutusta/kokemusta (vähintään 3 v). Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sekä henkilökunnan ja lapsien kanssa, joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa.
Lisäksi kohde edellyttää nuhteettoman taustan.

Lisätietoja tehtävästä antaa SOL työhönotto sähköpostitse helsinki@sol.fi tai puhelimitse +358 40 661 4150.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittä