(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia Rovaniemen alueelle
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön asiakaskohteisiimme Rovaniemelle.

Työ on osapäivätyö maanantaista sunnuntaihin 2 -7,5h päivässä. Työn aloitus vaihtelee (aamu- tai iltatyö). Töitä tehdään 1-5 päivänä viikossa. Meillä on tarjolla myös keikkakohteita, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti Rovaniemen alueella. Työhön kuuluu ylläpito- ja perussiivousta eri asiakaskohteissamme sekä pölyimurin ja yhdistelmäkoneen käyttöä. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yksin.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa positiivisen asenteen ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä tai ammatillinen koulutus alalta on eduksi, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, asenteesi ratkaisee. Asiakaskohteissa vaaditaan riittävää suomen kielen taitoa. Hygieniapassi ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Heljä Koivupalo p.040 722 0391 helja.koivupalo(at)sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.