(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia Mikkeliin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa Hatanpäälle toimistosiivoustyöhön . Työ on vakituinen ja osa-aikainen ,11,3 h / vko . Työkielenä suomi.
Työn suoritusaika noin klo 18-20.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Henna Palokangas, henna.palokangas@sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.