(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia kesätyöhön, Uusikaupunki
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme

PALVELUVASTAAVIA

kesätyöhön eri kohteisiin Uuteenkaupunkiin. Työtä tehdään ma-su työvuorolistan mukaisesti. Työ on kokoaikainen, ja tunteja kertyy 37,5h/vko. Työ on monipuolista ja palkitsevaa. Työpaikan mukana saat mukavat työkaverit, ja innostavan esimiehen.
Reippaalle ja motivoituneelle henkilölle saattaa olla tarvetta myös kesäkauden jälkeen.

Olethan asiakaspalveluhenkinen sekä aurinkoinen persoona. Reipas työote, ja työtä pelkäämätön asenne ovat valttia. Kokemus siivoustyöstä on ehdottomasti plussaa, mutta tehtävään annetaan huolellinen perehdytys. Tehtävä sisältää erilaisia asiakaspalvelu tilanteita, joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Lehtonen, katja.lehtonen(a)sol.fi.

Iloinen työntekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ilopuntari-kyselyn avulla, ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.