(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia kesätyöhön junasiivoukseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Etsimme aurinkoiseen joukkoomme

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia kesätyöhön. Työ on osa-aikainen ja määräaikainen. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin, aamuvuorosta iltavuoroon ja työaika on 15-37,5h /vko. Työtehtäviin kuuluu junien- ja kiinteistöjen siivousta. Perehdytykset työhön alkaa porrastetusti toukokuusta alkaen. Työsopimuksen minimipituus on 2 kuukautta.

Kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta perehdytämme hyvin työtehtävään. Turvallisuussyistä tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän työhakemuksesi.


SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.