(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia kesätyöhön hotelliin, Turku
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Haemme energiseen ja osaavaan joukkoomme

PALVELUVASTAAVIA

kesätyöhön hotellikohteisiimme Turussa. Työtä tehdään ma-su työvuorolistan mukaisesti. Työtunnit vaihtelevat, mutta kesäkaudelle tunteja tulee keskimäärin 15-37,5. Kohteet sijaitsevat aivan Turun ydinkeskustassa, joten et tarvitse autoa päästäksesi töihin. Työtä tehdään rennosti pienessä tiimissä, joten et jää tiukassakaan paikassa yksin ja todennäköisesti saat kesän aikana uusia ystäviä.

Olethan asiakaspalveluhenkinen sekä aurinkoinen persoona. Reipas työote ja työtä pelkäämätön asenne ovat valttia. Kokemus siivoustyöstä on ehdottomasti plussaa, mutta tehtävään annetaan huolellinen perehdytys. Tehtävä sisältää erilaisia asiakaspalvelu tilanteita joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannele Ryhänen, hannele.ryhanen(a)sol.fi.

Iloinen työntekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.