(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia kesätyöhän Turkuun
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme motivoituneita, luotettavia ja asiakaspalveluhenkisiä

PALVELUVASTAAVIA Turkuun eri asiakaskohteisiimme.

Työtä tehdään ma-pe tai ma-su välillä riippuen työkohteesta. Työtunteja kertyy 15-37,5h/vko. Osa kohteista sijaitsee Turun keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten näissä kohteissa et tarvitse omaa autoa.
Reippaalle ja motivoituneelle henkilölle saattaa olla tarvetta myös kesäkauden jälkeen.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olethan luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava, sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakohteidemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, joten hakijalta toivomme riittävää suomen kielen taitoa.


SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.