(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia Kemiin ja Tornioon
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön Kemiin ja Tornioon.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen. Etsimme viikonlopputyöntekijää ja lomittajaa Kemin ja Tornion asiakaskohteisiin. Työtehtävänä on ylläpitosiivoustyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, ja saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, toivomme riittävää suomen kielen taitoa. Koska kohteet sijaitsevat laajalla alueella, niin ajokortti (B) ja oman auton käyttö on toivottavaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Marika Värtö-Kettunen, 040 482 4913 ja Saimi Millaskangas, 040 843 3887


SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.