(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia keikkatyöhön Iisalmelle
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyön keikkatyöhön Iisalmeen.

Työ on toistaiseksi voimassa oleva (0-37,5h/vko). Työpäivät maanantaista sunnuntaihin ja päivän pituus vaihtelee keikan/kohteen mukaan. Työaika voi myös koostua omien mahdollisuuksien mukaan. Työhön sisältyy perus- sekä ylläpitosiivousta. Kohteesta riippuen työskennellään yksin tai ryhmässä. Työ alkaa heti kun sopiva tekijä löytyy tai sopimuksen mukaan.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta ja koneiden käytöstä (kohteessa käytössä mm yhdistelmäkone), mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Vaihtelevien kohteiden sijainnin ja työaikojen takia voidaan tarvita oma auto kulkemiseen. Teemme paljon yhteistyötä asiakkaiden kanssa, joten toivomuksena on riittävää suomen kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Christa Nylander p.040 0825959

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen, ammattitaidon kehittämiseen ja vakinaisen työn saamiseen.