(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia junasiivoukseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia Kolarin Rautatieasemalle.

Työ on osa-aikainen ja määräaikainen (huhtikuun loppuun). Työ on maanantaista sunnuntaihin (isoin tarve lauantaiksi). Työaika alkaa pääsääntöisesti klo 11:00 paitsi lauantaisin klo 9:00. Työtunnit 4-7,5h/pvä 1-3päivää viikossa. Työtä tehdään työvuorolistan mukaan, vuorojen pituus vaihtelee. Palkkaus Tes + mahdolliset iltalisät. Olethan nopea, työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Työtehtävät sisältävät junavaunujen päivittäissiivousta sekä petausta. Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot, koska työtä tehdään ryhmässä.

Työ opetetaan, mutta siivousalan kokemus/koulutus katsotaan eduksi (Vr.n oma yleinen turvallisuuskoulutus pidetään uusille työntekijöille). Työssä on oltava 16 vuotta täyttänyt ja turvallisuussyistä on suomen kielen riittävä taito pakollinen.

Lisätietoja työpaikasta voit kysyä sähköpostilla palveluesimies Sari Harju, sari.harju(at)sol.fi tai palveluohjaaja Carita Vasenius, carita.vasenius(at)sol.fi. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia vaan haethan paikkaa www.sol.fi/tyonhakijat.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.