(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia Itä-Uudenmaan alueelle
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen Itä-Uudenmaan alueelle (Tuusula, Kerava, Järvenpää ja Sipoo).

Kokoaikainen työsuhde:
Työtunnit 37,5h/vko ja työpäivät maanantaista sunnuntaihin vaihtelevasti aamu- ja iltatyönä (vaihtelee kohteen mukaan). Työ sisältää kaiken ylläpito- ja perussiivouksen sekä yhdistelmäkoneen käyttöä asiakaskohteessamme.

Osa-aikainen työsuhde:
Työsopimus 5-37,5h/vko sisältäen aamu- ja iltatyötä maanantaista sunnuntaihin. Työ on ylläpito- ja perussiivousta.
Palkkaus Tes.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja kohteeseen, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, toivomme riittävää suomen kielen taitoa. Työn saantiasi edistää myös työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä ajokortti (B).

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa nopeasti, palkkaamme heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla palveluesimies Marja-Leena Olenius, marja-leena.olenius(at)sol.fi. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille,
emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.