(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia huoneistosiivoukseen ja kerroshoitoon
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
tsimme aurinkoiseen joukkoomme palveluvastaavia Vuokattiin huoneistosiivoukseen sekä kerroshoidon tehtäviin. Työ sisältää käsi- ja konetyönä tehtävien tilojen puhtaanapitoa. Työtunteja on mahdollista saada käytettävyyden mukaan 20-37,5h/vko. Työvuorot vaihtelevat alueen käyttöasteen mukaan. Työt sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille, alkaen klo 08-10 tai mahdollisesti klo 05-06 sekä klo 14:00.

Mahdollisuus myös keikkaluonteiseen työhön talvisesongin lähestyessä, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, ripeä ja joustava. Toivomme hakijoilta tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus siivous- tai kerroshoidontyöstä sekä koulutus alalta katsotaan eduksi, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja huoneistosiivouksesta sekä kerroshoidon työstä antaa Minna Kontio 040 1948 225 sekä Minna Meriläinen 040 0326079 (arkisin klo 9-16).

Haethan tehtävää mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen työn kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä edetä uralla.