(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia Espooseen
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Haemme ruokapalveluvastaavia asiakkaallemme Espooseen kouluihin ja päiväkoteihin

Tehtävässä vastaat työkohteen päivittäisestä toiminnasta, organisoinnista ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta. Työaika sijoittuu arkipäivisin kello 07.00-15.00 välille.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Tehtävään perehdytetään, joten kokemusta päiväkotimaailmasta ei välttämättä vaadita. Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot, taloudellinen ajattelutapa ja positiivinen asenne ovat avainasemassa tässä työssä. Jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden, kuin tarvittaessa keittiön perustöidenkin parissa, tämä voi olla sinun paikkasi.

Palveluvastaavan työhön edellytämme hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisia keittiötöitä vaihtelevissa työympäristöissä. Tarjolla on niin keikkatöitä, kuin eri pituisia määräaikaisia sijaisuuksia.

Palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytettävää Avainta Tessiä.

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.


Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Susanna Jaatinen
susanna.jaatinen@eezy.fi
p. 046 9211 220

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi