Palveluvastaava
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Oletko sinä etsimämme 

PALVELUVASTAAVA

työskentelemään asiakkaallemme toimistotehtäviin Keminmaan toimipisteeseen.

-----------

Työskentelet toimistotehtävissä tilausten vastaanottamisen ja laskutuksen parissa. Tehtäviisi kuluvat mm. toimiston monipuoliset päivittäiset tehtävät.

-----------

Työssä menestyäksi tarvitset yleisimpien toimisto-ohjelmistojen hyvää hallintaa. SAP-järjestelmän tuntemus ja osaaminen ovat vahvuu tässä tehtävässä. Rakennus- ja/tai talotekniikan tuntemus ja ymmärrys auttavat tehtävään perehtymisessä. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne sekä halu oppia alan ammattilaiseksi.

Työpisteesi sijaitsee Keminmaassa, mutta työtehtävien myötä voit joutua työskentelemään myös Tornion toimipisteellä. Tästä syystä ajokortti ja oma auto helpottavat arjen sujumista. 

-----------

Tehtävä on 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 26.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian!

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Eezy VMP toimii Caverionin rekrytointikumppanina.

Lisätietoja antaa

Anu Grönund
Eezy VMP/ Kemi-Tornio
0400 440 834
kemi.vmp@eezy.fi

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393025
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keminmaa, Tornio