(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Tehtävän kuvaus

Kuntouttavassa arviointiyksikössä rohkaisemme ja kannustamme asiakkaitamme elämään oman näköistään elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Olemme asiakkaitamme varten! Arvioimme asiakkaan toimintakykyä ja suunnittelemme kuntoutusta yhdessä asiakkaan kanssa kotikäyntien yhteydessä sekä päivittäisissä moniammatillisissa asiakaspalavereissa. Kuntouttavalla arviointiyksiköllä on toimistot Herttoniemessä (idän tiimi), Malmilla (pohjoisen tiimi) ja Laaksossa (etelän ja lännen tiimit).

Laakson tiimit muuttavat uusiin tiloihin v. 2021 alussa ja haemme nyt lännen tiimiin palveluvastaavaa. Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme sinua, ketterästä kehittämisestä ja valmentavasta johtamisesta innostunutta henkilöä. Omaat hyvän paineensietokyvyn äkillisesti muuttuvissa tilanteissa, toimintasi on suunnitelmallista ja olet hyvä priorisoimaan työtehtäviäsi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä ja Lean -menetelmien käytöstä päivittäisjohtamisen tukena.

Palveluvastaavana vastaat toiminnan tavoitteiden siirtymisestä käytäntöön ja kustannustehokkaasta toiminnasta sekä toimit työntekijöiden lähiesihenkilönä. Huolehdit henkilöstöresurssien suunnittelusta ja osallistut henkilöstön rekrytointiin sekä henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin varmistamiseen. Toimit lähiesimiehenä noin 20 lähi- ja sairaanhoitajalle. Lisäksi moniammatillisessa tiimissä työskentelee fysio- ja toimintaterapeutteja sekä asiakasohjaajia.

Henkilöstöjohtamisen lisäksi asiakkaiden saaman palvelun vaikuttavuuden ja asiakasprosessien seuranta sekä kehittäminen yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa, kuuluvat tehtäviisi. Verkostoissa työskentely eri yhteistyötahojen kanssa on tärkeä osa työtehtäviäsi. Yksikön toiminta on uutta, joten odotamme sinulta kykyä sietää keskeneräisyyttä ja muutosjohtamisen taitoja. Lähikollegoinasi työskentelevät kolme palveluvastaavaa, yksikköä johtaa päällikkö.

Haastattelut pidetään viikolla 42.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa sekä ammattiasi tukevaa koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto Lisäksi edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: Lean- ja Apotti- osaamisen sekä palvelujärjestelmän tuntemisen ikääntyvien osalta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kuntouttavan arviointiyksikön päällikkö Anja Kahanpää p. 09 310 23351 etunimi.sukunimi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi