(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen! Toimintamme kasvaessa haemme nyt energiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

PALVELUVASTAAVAA

Kotipalvelu Mehiläisen henkilökohtaisen avun palveluun Helsingin toimistolle.

Tehtävässäsi vastaat Kotipalvelu Mehiläisen henkilökohtaisen avun palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella yhdessä muun tiimin kanssa. Kotipalvelu Mehiläisen tarjoamien palveluiden toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita asiakaslähtöisiä palveluita asiakkaan yksilöllisyys ja itsemääräämisoikeus huomioon ottaen.

Päivittäiset tehtäväsi koostuvat aina vuorosuunnittelusta myynnillisiin tehtäviin. Toimit avustajien esimiehenä sekä ohjaat ja kehität avustajien työskentelyä. Sinulla on erittäin tärkeä rooli henkilökunnan osaamisen varmistajana. Olet aktiivinen osa niin uusien asiakkaiden hankinnassa kuin olemassa olevien asiakkuuksien laadun varmistajana. Tehtäviisi kuuluvat uusien työntekijöiden rekrytointi ja perehdyttäminen, palvelun kehittäminen ja myyntityö sekä aktiivinen yhteydenpito julkisen ja yksityisen sektorin asiakasyksikköihin ja -organisaatioihin.

Sinulta odotamme:
- Esimieskokemusta ja rekrytointiosaamista
- Myyntiosaamista ja -henkisyyttä
- Kokemusta ja näyttöä itsenäisestä projektityöskentelystä
- Sosiaali- ja terveysalan tutkinto katsotaan eduksi

Asetamme työllemme korkeat laatukriteerit ja haluamme seistä tämän takana jatkossakin. Olet siis työstäsi motivoitunut tiimipelaaja ja olet halukas antamaan parhaan panoksesi asiakkaallesi ja kollegoillesi. Olet tärkeä voimavara tiimissämme. Pystyt toimimaan luontevasti palveluroolissa ja sinulla on hyvät valmiudet työsi itsenäiseen organisointiin. Odotamme, että työskentelet asiakaslähtöisesti ja osaat ajatella asioita myös yrityksen kannalta. Otat vastuun työstäsi ja kykenet työskentelemään joustavasti ja varmalla otteella myös hektisellä hetkellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, kannustavan palkkauksen sekä mukavan ja innostavan tiimin työsi tueksi. Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla.

Lisätietoa meistä löydät osoitteesta https://www.mehilainen.fi/kotipalvelu

Innostuitko? Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 7.8.2020 mennessä. Etenemme rekrytointiprosessissa sopivan henkilön löydyttyä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Reetta-Maija Koskinen
reetta-maija.koskinen@mehialinen.fi
040 684 5279 (soittoajat ke 8-10 & to 14-16)