Palveluvastaava
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Tehtävän kuvaus

Kuntouttavassa arviointiyksikössä rohkaisemme ja kannustamme asiakkaitamme elämään oman näköistä elämää kotona ja kodin ulkopuolella. Olemme asiakkaitamme varten! Asiakkaan toimintakykyä arvioidaan ja kuntoutusta suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa kotikäyntien yhteydessä sekä päivittäisissä moniammatillisissa asiakaspalavereissa. Kuntouttavalla arviointiyksiköllä on toimistot Herttoniemessä (idän tiimi), Malmilla (pohjoisen tiimi) ja Laaksossa (etelän ja lännen tiimit). Haemme nyt palveluvastaavaa Herttoniemen toimistoon.

Etsimme sinua, ketterästä kehittämisestä ja valmentavasta johtamisesta innostunut henkilö. Omaat hyvän paineensietokyvyn äkillisesti muuttuvissa tilanteissa, toimintasi on suunnitelmallista ja olet hyvä priorisoimaan työtehtäviäsi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä ja lean-menetelmien käyttöstä päivittäisjohtamisen tukena.

Palveluvastaavana vastaat toiminnan tavoitteiden siirtymisestä käytäntöön ja kustannustehokkaasta toiminnasta sekä toimit työntekijöiden lähiesihenkilönä. Huolehdit henkilöstöresurssien suunnittelusta ja osallistut henkilöstön rekrytointiin sekä henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin varmistamiseen. Toimit lähiesimiehenä noin 30:lle lähi- ja sairaanhoitajalle. Lisäksi moniammatillisessa tiimissä työskentelee fysio- ja toimintaterapeutteja sekä asiakasohjaajia. Lähikollegoinasi työskentelee kaksi palveluvastaavaa ja yksikköä johtaa päällikkö.

Palveluvastaavan tehtäviisi kuuluu henkilöstöjohtamisen lisäksi asiakkaiden saaman palvelun vaikuttavuuden ja asiakasprosessien seuranta sekä kehittäminen yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Verkostoissa työskentely eri yhteistyötahojen kanssa on tärkeä osa työtehtävääsi. Yksikön toiminta on uutta, joten odotamme sinulta kykyä sietää keskeneräisyyttä ja muutosjohtamisen taitoja.

Haastattelut järjestetään 15.6.2020 ja 17.6.2020.

Työ alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusehto:

Ylempi korkeakoulututkinto

Lisäksi edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Luemme eduksi: Pegasos- ja Apotti- osaaminen, palvelujärjestelmän tuntemus ikääntyvien osalta

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kuntouttavan arviointiyksikön päällikkö Anja Kahanpää p. 09 310 23351 etunimi.sukunimi@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362915
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki