(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Etsimme nyt Oulun Kaakkuriin Ruokapalveluvastaavaa.

ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-,edustus- sekä kahvilapalvelut.


Työskentelet palvelutiimissä monitoimitalolla ja vastaat koulun ruokasalin tarjoilusta ja asiakaspalvelusta. Oman työsi ohella ohjaat monipalvelutyöntekijöiden keittiötyötehtäviä, kuten salityöskentelyä ja astiahuoltoa. Työpäivääsi kuuluu myös samassa kiinteistössä olevan päiväkodin aamupalavalmistelut ja aamupalan tarjoilu. Toimit hyvässä yhteistyössä koulun ja koulun tuotantokeittiön henkilökunnan sekä siivous- ja virastomestaripalvelujen henkilöstön kanssa. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin kello 6 - 16 välille ja työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Toivomme että sinulla on catering -alan koulutus ja vähintään 3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä ja mielellään koulu- tai päiväkotimaalimasta. Työssäsi tarvitset perus ATK-taitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt lasten ja nuorten kanssa, sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet tunnollinen, joustava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.
Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.


Eduksi katsotaan Ravitsemuspassi, työturvallisuuskortti, EA-kortti sekä B-ajokortti sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 26.2.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi,www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -