(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Etsimme organisointitaitoista, energistä ja tarkalla siivoussilmällä varustettua tiimihengen luojaa avuksemme siivoustiimiimme, joka toimii teollisuusasiakkuudessa Porvoon Kilpilahdessa. 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Tehtävässä huolehdit esimiehen apuna siivoushenkilöstön perehdyttämisestä, työn valvonnasta ja ohjaamisesta sekä käytännön asioiden järjestelystä. Toivomme sinulta intohimoa työhön ja arvostusta laadukkaaseen siivousjälkeen. Olet osa tiimiä, ja omalla toiminnallasi kannustat ja autat työntekijöitä onnistumaan työssään. Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva ja työaika sijoittuu arkipäiville klo 6 - 22 välille.

Toivomme sinulla olevan puhdistuspalvelu alan peruskoulutus sekä vähintään kahden vuoden kokemus siivoustehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää suunnittelukykyä ja työnohjaamistaitoja. Viihdyt tehtävässä, jos tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset erilaisia kokonaisuuksia. Työssä menestyminen edellyttää myös käytännön IT-taitoja sekä suomen ja englannin kielen osaamista. Lisäksi tarvitset työssäsi B-ajokorttia.  Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Tarjoamme sinulle monipuolisentyön kuvan ja tuemme sinua työssäsi. Et jää ongelmien kanssa yksin ja huolehdimme jaksamisestasi sekä annamme sinulle vapauden kehittää toimintamallejamme.


Oletko valmis ottamaan uuden haasteen vastaan? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -