(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja tiimihenki. Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Etsimme nyt Palveluvastaavaa osaksi Bonavan asiakaspalvelutiimiä.

Sinun roolisi

Palveluvastaavana varmistat, että asiakkaamme saavat virheettömän uuden Bonava-kodin sekä nopeasti ja vaivattomasti vastaukset mieltä askarruttaviin asioihin ennen muuttoa. Tässä roolissa tuet organisaatiotamme laadun varmistamisessa ja opastat asiakkaitamme uuden kodin käyttöön ja kunnossapitoon kasvotusten tapahtuvissa kohtaamisissa. Pääset myös osallistumaan monipuolisesti erilaisiin asiakastilaisuuksiin. Etsimme tehtävään asiakaspalvelun ammattilaista, joilla on ratkaisukeskeinen asenne, pitkäjänteisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä taitoa pitää langat käsissä ja jalat maassa nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoa, napakkuutta, toimeen tarttumista ja priorisointikykyä. Lisäksi sinulla tulisi olla aktiivinen ote sekä asiakkaisiin päin että oman talon sisällä. Kyseessä on määräaikainen tehtävä tammikuun 2020 loppuun asti.

Odotamme 

Taustasi ei välttämättä ole rakennusalalta, mutta ymmärrät siihen liittyviä erityispiirteitä kuten pitkiä asiakassuhteita, asiakkaan tunnekokemuksen syvyyttä sekä toimialan laaja-alaisia kumppaniverkostoja. Tehtävässä tarvitset erinomaisen suomen kielen lisäksi sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on myös etua. Odotamme sinulta myös matkustusvalmiutta Suomessa.

Bonava

Bonavan työyhteisössä on energinen ja dynaaminen henki. Tehtävä sijoittuu Bonavan pääkonttorille, joka sijaitsee Sanomatalossa aivan Helsingin ydinkeskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Bonavalla on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkailleen. Pääset jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toiminnan sydän. Henkilöstön avulla Bonava voi saavuttaa heidän visionsa luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Join our journey

Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 15.9.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Maria Mänttäri (+35810 400 2096, maria.manttari@bonava.com).