(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Kiinteistöpalvelualalla on noheville tekijöille tilaa! Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

 

PALVELUVASTAAVAA

 

Työ on vauhdikasta ja vaihtelevaa -  tehtävässä vastaat asuinkiinteistöjen sisätilojen sekä ulkoalueiden siisteydestä. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja yhteistyö huoltomiehen kanssa. Tässä työssä et ole kiinni iltaisin ja viikonloppuisin, vaan työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16. Keskimääräinen viikkotyöaikasi on 37,5h/viikossa.

 

Olet valmis liikkuvaan työhön. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten sinulta löytyy myös auttava suomen kielen taito. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen - ota siis se mukaasi haastatteluun! Ajokortti on ehdoton.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja merkityksellisen työn osana hyvää työporukkaa. Saat käyttöösi modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Kovalla työllä ja halulla menestyä kanssamme, voit luoda urapolun meillä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa.

 

Mikäli liikkuva työ on juttusi, hae paikkaa nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti nohevan henkilön löydyttyä. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.