(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
Doctagon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Doctagonin menestyksekäs kasvu jatkuu ja haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen PALVELUVASTAAVAA vastaamaan vastuulääkäriyksiköidemme operatiivisesta toiminnasta ja asiakkuuksien hoidosta.

Palveluvastaavana olet tärkeä osa Doctagonin julkisen liiketoiminnan palvelutiimiä, joka vastaa vastuulääkäri- ja takapäivystyspalveluiden tuottamisesta kunta-asiakkaillemme. Saat organisoida, suunnitella, kehittää palveluita, kouluttaa henkilöstöä, sekä koordinoida uusien asiakkuuksien haltuunottoa. Olet avainroolissa varmistamassa, että koko Doctagonin julkisen liiketoiminnan palvelutuotanto sujuu mutkattomasti ja asiakkaita laadukkaasti palvellen. Rajapintoina työssäsi ovat kunta-asiakkaidemme vastuulääkäriyksiköt, omat lääkärimme ja Doctagonin palvelu-, myynti- sekä rekrytointitiimi. 

Olet valmis tekemään työtä sen eteen, että kunta-asiakkaamme ovat joka päivä tyytyväisiä meiltä saamaansa vastuulääkäripalveluun. Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä. Tehtävässä menestyt, mikäli laadukas palveluiden tuottaminen on sinulle ykkösprioriteetti ja pystyt toimimaan kussakin työtehtävässä vastuullisesti ja huolellisesti asiakasta kuunnellen. Olet asenteeltasi energinen, positiivinen ja palveluhenkinen mahdollistaja, joka pystyy myös tiukoissa tilanteissa kantamaan vastuun laadukkaan palvelun toteuttamisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kunta-asiakkuuksien parissa, nuorekkaassa ja energisessä työyhteisössä. Pääset mukaan tuottamaan laadukasta ja innovatiivista palvelua sote-murroksen keskiössä, etälääketieteen edelläkävijöiden joukossa. Doctagonissa vahva tiimihenki, yhteistyö, vastuu ja vapaus korostuvat jokaisessa työtehtävässä. Doctagonin matkassa pääset kehittymään ja oppimaan uutta!

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta ja näyttöjä vaativista asiakaspalvelutehtävistä ja asiakassuhteiden menestyksekkäästä hoitamisesta, mieluiten terveydenhuollon toimialalta. Ymmärrät myös, miten asiakassuhteita rakennetaan ja kehitetään tuloksellisesti pitkällä tähtäimellä. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutustausta ja erittäin hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Terveydenhuollon toimialatuntemus on tärkeää ja se katsotaan hakijan ehdottomaksi eduksi, kuten myös ruotsin kielen käyttö työkielenä.

Työpaikka sijaitsee Espoossa, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta koko Suomen alueella.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen jonna.asikainen@doctagon.fi. Otsikoi hakemuksesi "palveluvastaava". Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysythän meiltä tarvittaessa lisää! Tiedusteluihin vastaa operatiivinen päällikkö Mikaela Sallisalmi. Mikaelan tavoitat 6.6.2018 klo 8.30-9.30 sekä 7.6.2018 klo 14-15 numerosta 044 736 3648.