(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Etsimme nyt reipasta PALVELUVASTAAVAA Tampereelle päiväkotikohteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu keittiön toiminnasta huolehtiminen sekä pienimuotoiset siivoustehtävät. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-14.30 välille. Työssäsi hallitset laajoja kokonaisuuksia sekä nautit vaihtelevista tehtävistä. Päiväsi voivat koostua esimerkiksi tilausten tekemisestä, varastonhallinasta, ruuan valmistamisesta, omavalvonnasta sekä paikkojen puhtaanapidosta.. 

Toivomme, että sinulla on ruokapuolen tutkinto, kokemus vastaavista tehtävistä sekä laitoshuoltajan tutkinto katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, järjestelmällisyyttä sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Työsuhde on määräaikainen 28.9.2018 asti, mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. 

ISS:n ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS Ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.3.2018. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti. ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -