(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Haluatko työn, jossa pääset luomaan elämyksellisiä palvelukohtaamisia asiakkaiden kanssa?


Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Haemme nyt sinua, positiivisella ja palvelualttiilla asenteella varustettu PALVELUVASTAAVA merkittävään pohjoiseurooppalaiseen asiakkuuteemme pääkonttorikohteeseen Helsingin Pasilaan.


Palveluvastaavan tehtävässä olet asiakkaan työtilojen sielu. Huolehdit kohteen kerroksissa yleisestä viihtyvyydestä kuten siisteistä ja toimivista työskentelytiloista, neuvotteluhuoneiden yleisestä siisteydestä ja toimivuudesta sekä kahvikoneiden ylläpidosta. Olet näkyvä kontakti asiakkaaseen, ja toiminnallasi tuotat palvelukokemusta, joka saa asiakkaan tuntemaan itsensä erityiseksi ja tärkeäksi.


Sinulla on positiivinen ja joustava asiakaspalveluasenne, osaat priorisoida sekä osaat ratkaista asioita asiakkaan hyväksi omaa ratkaisukykyäsi hyödyntäen. Oman työn ja toimintatapojen kehittäminen arjessa näkyy myös vahvasti työpanoksessasi. Työotteeltasi olet ripeä ja energinen. Kommunikoit ja teet yhteistyötä asiakkaiden kanssa päivittäin sujuvalla suomen kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Työssä menestymiseen vaaditaan vastuullisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä hyödyt aikaisemmasta siivouskokemuksesta tai alan koulutuksesta.


Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat klo n. 11:00- 20:00 väliselle ajalle.


Tueksesi saat loistavat työkaverit, jotka auttavat aina tarvittaessa - ilon kautta tekeminen korostuu tiimissämme!ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.3.2018. Työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -