(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Olipa kerran herrat Josef Lassila ja Frithjof Tikanoja, jotka vuonna 1905 perustivat Vaasaan pienen tukkukaupan. Vuoteen 2017 mennessä Lassila & Tikanojasta on kehittynyt yksi Suomen suurimmista monipalveluyrityksistä. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan vaatimaton tavoitteemme on muuttaa kulutusyhteiskunta kierrätysyhteiskunnaksi ja tarjota samalla alan parhaita kiinteistöpalveluja.

Tarjoamme nyt kokoaikaisen

palveluvastaavan työn HOAS-talkkaritiimissä

Helsingin Arabian alueella. Työ ja vauhdikasta ja vaihtelevaa. Toimit osana tiimiä, joka vastaa asuinkiinteistöjen huollosta ja viihtyvyydestä. Pääset osallistumaan monenlaisiin talkkaritöihin. Työaika on arkisin klo 7-15.00. 
Työtä tehdään tiimissä, joten toivomme sinulta tiimityötaitoja sekä reippautta opiskelijoiden kohtaamiseen. Arvostamme paljon jos sinulla on aiempaa peruspesukokemusta, mutta on mahdollista päästä tekemään myös ilman vastaavaa kokemusta, jos motivaatio on kohdallaan - valmius oppia on kaiken tärkein. B-ajokortti ei ole välttämätön, mutta suotava.  Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa keskustelutasolla.

Tarjoamme sinulle mukavan ja merkityksellisen vakituisen kokoaikaisen työn loistavassa työporukassa. Suurena yrityksenä L&T tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin.

Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä.  Mikäli haluaisit kysyä lisää tehtävästä, lisätietoja tehtävistämme antaa tarvittaessa palveluohjaaja Henri Haikonen 050 385 3731 ma-pe 7.00-15.00.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas kertoo opiskelijayhteisön voimasta. Kaikki alkoi siitä, kun 16 Helsingin seudun opiskelijajärjestöä löi hynttyyt yhteen, kokosi pienen pääoman ja suuren pankkilainan. Näin perustettiin Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö, jonka tavoitteena on vuodesta 1969 lähtien ollut tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. Reilussa 45 vuodessa pienestä alkupääomasta on kasvanut 70 miljoonan euron liikevaihto ja noin 9300 asuntoa opiskelijoille.