(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava
MEREO / Vanhusten Palvelutaloyhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Haemme nyt

PALVELUVASTAAVAA

vastaamaan neljässä toimipisteessä sijaitsevien kehitysvammaisten/autistien ja ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen ryhmäkodeista (Matinkylä, Herttoniemi, Martinlaakso ja Myyrmäki) sekä niiden toiminnan kehittämisestä. Toimit yksiköiden tulosvastuullisena vetäjänä ja n. 20:n työntekijän esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana asukkaiden hyvän hoitotyön, työyhteisön toiminnan ja työhyvinvoinnin kehittäminen sekä arjen toimivuuden varmistaminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä asukkaiden, omaisten ja kuntien palveluntilaajien kanssa sekä annat oman panoksesi myös palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Apunasi on lähiesimiehen tehtävissä kaksi vastaavaa hoitajaa sekä vastaava ohjaaja.

Edellytämme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista esimiestehtävistä sekä kokemusta palvelutoiminnan johtamisesta. Sinulla on vähintään yhden vuoden työkokemus vammaisten/autismin kirjon asiakkaiden palveluista sekä geriatrista osaamista ja olet kiinnostunut kehittämään palveluita ja yksiköiden toimintaa. Arvostamme vahvaa henkilöstöjohtamisosaamista, hyviä yhteistyötaitoja, talousosaamista ja organisointikykyä. Viihdyt muuttuvassa toimintaympäristössä ja toimit työssäsi itsenäisesti sekä vastuuntuntoisesti. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, halua kehittää yksiköiden toimintaa sekä kiinnostusta liiketaloudellisiin asioihin.

Koulutuksesi on terveys- tai sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto, alan aikaisempi opistotason tutkinto tai muu vastaava. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä vastaavantyyppisestä työstä. Työ edellyttää liikkumista toimipisteiden välillä. Päätoimipisteesi sijaitsee Matinkylässä.

Tarjoamme sinulle merkittävän ja mielenkiintoisen työtehtävän kehittyvässä ja uudistumiskykyisessä työyhteisössä.  Tehtävä alkaa 1.12.2017 tai sopimuksen mukaan. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Hae työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoinen työhakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi 30.9.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@mereo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Raija Saari puh. 050 465 2553 30 ma 18.9. klo 14.00 -15.00 tai ke 20.9. klo 9.30 – 10.30 ja henkilöstöpäällikkö Maarit Parkkola puh. 040 826 7323 ma 25.9 klo 13-14 tai ke 27.9 klo 9-10.