(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava, vakituinen tehtävä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Kuvaus tehtävästä:

Olet tervetullut palveluvastaavaksi Espoon sairaalaan polikliinisiin ja kotiin vietäviin palveluihin. Olemme kehittävä ja kehittyvä moniammatillinen tiimi, jonka toiminnassa potilas on keskiössä. Toimintoja kehitämme näyttöön perustuen ja leanin periaattein.

Tehtävässä esimiehenäsi toimii osastonhoitaja ja työtoverinasi toinen palveluvastaava.

Polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden toimintoja ovat geriatrian poliklinikka, kotiutustiimi, 15-paikkainen palliatiivisen ja saattohoidon osasto Villa Glims sekä kotisairaala. Avoinna oleva palveluvastaavan tehtäviin kuuluu lähiesimiehenä toimiminen sairaanhoitajille ja terapiahenkilökunnalle sekä Villa Glimsissä, geriatrian poliklinikalla että kotiutustiimissä.

Palveluvastaavan tehtävään kuuluu henkilöstöhallinnon tehtävien lisäksi lähityön johtaminen ja työjärjestelyt työvuorosuunnitteluineen. Palveluvastaavana osallistut yksiköiden toiminnan kehittämiseen sekä ohjaat henkilöstösi ammatillista kehittymistä tavoitteen suuntaisesti. Arvostamme osaavaa ja kehittyvää henkilöstöä, ja henkilöstön hyvinvointi on kunnia-asiamme.

Palveluvastaavanamme sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen tehtävässäsi. Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja esimiehen tuen. Ulkopuolisten koulutusten lisäksi Espoon kaupunki tarjoaa esimiehilleen laadukasta koulutusta joko kertakoulutuksina tai pitkäkestoisina koulutuksina.

Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuajan aikana.

Työaika:
Yleistyöaika 38t 15min

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Edellytämme myös tehtävään sopivaa esimieskoulutusta tai -kokemusta.

Arvostamme ammatillista kokemusta palliatiivisessa ja saattohoidossa ja /tai polkliinisisessa toiminnassa ja / tai geriatrisessa hoidossa ja kuntoutuksessa.