(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava Turkuun
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme

PALVELUVASTAAVAA Turkuun

Työ on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h viikossa aamuisin. Kohde sijaitsee keskustan läheisyydessä erittäin hyvien bussiyhteyksien -päässä, joten et tarvitse omaa autoa. Pääsääntöisesti työaika on 6-14/7-15, mutta työtä tehdään pienessä tiimissä ja yhdessä voimme sopia työaikoihin joustoa. Kohde on asumispalvelukeskus, ja käytännön työ on hyvin lähellä hoivakodin siivousta. Työt alkavat heti, kun sopiva hakija löytyy.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Hyvä stressinsietokyky ja taito kohdata rankkojakin ihmiskohtaloita on taito, jota tässä kohteessa todella tarvitaan. Ymmärrät että puhtaanapito on suuressa osassa asiakkaiden päivittäistä hyvinvointia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja osaamista yhdistelmäkoneen käytöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Katja Lehtonen, katja.lehtonen(a)sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.