(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava tehdasympäristöön
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön tehdasympäristöön Ouluun.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen. Työpäivät sijoittuvat pääosin maanantaista perjantaihini, työaika klo 6:00-9:00 (3h/pvä). Mahdollisuus myös lisätunteihin muissa kohteissa, sovitaan erikseen. Palkkaus on Tes PR2 mukainen. Työtehtävänä on toimistot, tauko- sosiaalitilat ja wc tilat, ym. ylläpitosiivoustyöt tehdastiloissa.

Olethan nopea, työ alkaa 5.2.2018, ennen työn aloittamista sinun on suoritettava pakollinen tehdasalueen turvallisuuskoulutus (suomenkielinen).

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on hyvä fyysinen kunto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta mutta saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Työturvallisuuskortti on pakollinen (jonka voit suorittaa ennen työn aloitusta). Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita ja turvallisuusohjeita, joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Paula Lybeck p. 040 6718755 ja sähköpostilla paula.lybeck(at)sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.