(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava siivoustyöhön Ylöjärvelle
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2017
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön Ylöjärvelle. Työ on vakituinen ja osa-aikainen (10-15h/vko). Työajat sijoittuvat ma, ke, pe klo 15:00-21:00 välisenä aikana. Työkohteessa työskennellään itsenäisesti omalla työalueella. Työ alkaa heti kun sopiva tekijä löytyy.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluohjaaja Salla Suni salla.suni@sol.fi p. 040 7098824

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.