(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava siivoustyöhön Pyhäjoelle
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ja vastuuntuntoista palveluvastaavaa Pyhäjoen alueelle.

Työtä tehdään arkisin ma - pe klo 12 - 19 välisenä aikana. Työtunteja viikossa tulee alustavasti noin 20 - 30 h, jaksolle 80-150 h / 4 vkon tasoittuminen. Työntekijällä on halutessaan mahdollisuus saada lisätunteja esim. Raahesta.

Työ on toimistotilojen ja parakkien siivousta ja siihen sisältyy yhdistelmäkoneen käyttöä ja pyykkihuoltoa. Perehdytämme ja koulutamme valitun työtehtäviinsä, mutta arvostamme myös aikaisempaa kokemusta ja koulutusta.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus tarvitaan kulkuyhteyksien vuoksi. Palveluvastaavalta edellytetään nuhteetonta taustaa ja hänelle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelu voidaan sopia Pyhäjoelle, Raaheen tai Ouluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Johanna Jukola, p. 040 762 9771 arkisin klo 9-15.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.