(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava siivoustyöhön Kuusamoon
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön Kuusamoon.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen (30-37,5h/). Työajat sijoittuvat maanantaista lauantaihin, työvuorosuunnittelun mukaisesti. Työtehtävänä on perus- ja ylläpitosiivousta. Työt alkavat heti, sopimuksen mukaan.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Päivi Halme, paivi.halme(at)sol.fi. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.