(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava (siivoustyö) Lahteen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluvastaavaa myymälän/huoltamon ylläpitosiivoukseen Lahteen. Työ on vakituinen, osa-aikainen. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 00:00-06:00 väliselle ajalle. Työpäivät sovitaan ennalta, on myös viikonlopputöitä.
Kohteeseen ei pääse kulkemaan julkisilla, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Olet myös valmis työskentelemään yksin. Kokemus siivoustyöstä on suotavaa, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Palveluesimies Anne Päivinen puh. 0405721598 tai sähköpostitse anne.paivinen@sol.fi

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.