(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava (siivoustyö) Hämeenlinnaan
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön asiakaskohteisiimme Hämeenlinnaan. Työ on vakituinen, koko- tai osa-aikainen. Työajat sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 06.00 - 16.00 väliselle ajalle. Työtä tehdään eri kohteissa, kuten toimistoissa, hoivakodeissa ja myymälöissä.

Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet. Kokemus siivoustyöstä on suotavaa, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluesimies Marja Toikka sähköpostitse marja.toikka@sol.fi tai puhelimitse klo 8-16 puh.0400602924

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.