(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava siivoustehtäviin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Etsimme osaavaan joukkoomme palveluvastaavaa siivoustehtäviin Sotkamon ja Vuokatin alueelle. Työ on vakituinen 20-37,5h/vko, pääasiassa työtunteja koostuu yli 30h/viikko. Työtä tehdään aamurytmissä arkisin maanantaista perjantaihin.

Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivousta eri tiloissa. Kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Toivomme riittävää suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttö vaaditaan tehtävää varten.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohteen palveluesimies Heidi Pyykkönen p. 040 183 6840 (arkisin klo 8-16).

Haethan tehtävää mahdollisimman pian alla olevasta linkistä, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.