(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava siivoukseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme siivouksen Palveluvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Toimenkuvaasi kuuluu siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävät sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoiminen. Pääset työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa ja vastuullasi on huolehtia, että eri osa-alueilla on kaikki kunnossa. Kyseessä on arkipäiviin sijoittuva työ, eli arkisin 37,5h / viikko, klo 8:00-16:00.
Odotamme sinulta
Hakemallamme henkilöllä tulee olla tehtävään vaadittavaa ammattitaitoa työ- tai koulutustaustan muodossa, asiakaspalveluhenkinen asenne, hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot.
Koulutus ja työkokemus
Työ edellyttää kokemusta siivoustehtävistä ja hyvää suomen kielen taitoa. Tutkinto siivouspalvelualalta ja kokemus esimiestyöstä plussaa! Tehtävään järjestetään kattava perehdytys.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi kotisivujemme kautta työpaikkailmoituksen alle. Liitä hakemukseen myös CV:si. Tehtävään liittyvät kyselyt voi jättää sähköpostilla osoitteeseen kiinteistopalvelut@vmp.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Maiju Holopainen, kiinteistopalvelut@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2018 mennessä.