(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava siivoukseen sekä kuormalavakeräykseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoukseen ja kuormalavakeräykseen logistiikkakeskukseen.

Tarjolla kokopäiväistä sekä osa-aikaista työtä. Työvuorot voidaan muokata osa-aikaiselle sopivaksi. Kokopäivätyössä pystyttävä tekemään eri vuoroja esim. vuoroviikoin aamu ja iltavuoroa sekä tarvittaessa myös yö vuoroja.

Työvuorot klo 6-14, 14–22, 22–06 sekä viikonloppuisin 9-17 ja 11–19, 22-06

Palkkaus: siivous 10,85€/ h + mahdolliset ilta- ja yölisät
kuormalavankeräys 10,85€/h + 0,34s/h
Ole nopea, työ alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Täysi-ikäisyys, suomenkielen ymmärtäminen, kuormalavakeräyksessä hyvä fyysinen kunto (nostellaan puisia kuormalavoja, jotka ovat painavia).
Logistiikkakeskuksen puolella käytetään erilaisia koneita mm. päältä ajettavaa yhdistelmäkonetta sekä lavansiirtovaunuja. Kulkeminen yleisillä kohteeseen hankalaa, oman auto käyttömahdollisuus on suotavaa.

Ehdottomasti ymmärrettävä suomen kieltä koska kohteessa on paljon automaatioita. Saamme asiakkaalta koulutuksen joka pidetään suomen kielellä ja koulutus on ymmärrettävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tarja Saarinen, tarja.saarinen(at)sol.fi. Täytäthän sähköisen hakemuslomakkeen sivuillamme https://www.sol.fi/tyonhakijoille.
Hakijoiden haastatteluun kutsun lähetämme henkilökohtaisesti sähköpostilla, soitolla tai tekstiviestillä.


SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. SOL Palveluihin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Tytäryhtiömme SOL Henkilöstöpalvelut ratkaisee työvoimatarpeet joustavasti. SOL Pesulapalvelut tarjoaa palveluita kuluttajille kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.