(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava siivoukseen Coorille
Coor Service Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018
Coor Service Management Oy
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Coorille siivouksen Palveluvastaavaa Pasilaan vakituiseen työsuhteeseen. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Toimenkuvaasi kuuluu siivous- ja tukipalveluiden esimiestehtävät sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoiminen ja asiakastyö. Pääset työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa ja vastuullasi on huolehtia, että eri osa-alueilla on kaikki kunnossa. Kyseessä on arkipäiviin sijoittuva työ, eli arkisin 37,5h / viikko, klo 6-18 välillä sekä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Odotamme sinulta
Hakemallamme henkilöllä tulee olla tehtävään vaadittavaa ammattitaitoa työ- tai koulutustaustan muodossa, asiakaspalveluhenkinen asenne, hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä perus IT järjestelmien osaaminen. Työtehtävää varten tehdään turvallisuusselvitys.
Koulutus ja työkokemus
Työ edellyttää vähintään kolmen vuoden siivouskokemusta ja hyvää suomen kielen taitoa. Tutkinto siivouspalvelualalta ja kokemus esimiestyöstä plussaa!
Muut tiedot
Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi kotisivujemme kautta työpaikkailmoituksen alle. Liitä hakemukseen myös CV:si. Tehtävään liittyvät kyselyt voi jättää sähköpostilla osoitteeseen kiinteistopalvelut@vmp.fi
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Maiju Holopainen, kiinteistopalvelut@vmp.fi, 0504648669
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.08.2018 mennessä.