(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on jäsentensä omistama osuuskunta. Omistajapohja koostuu noin 98 500 pohjoiskarjalaisesta, joille me PKO:laiset tuotamme palveluja ja etuja päivittäin. PKO:lla on 14 kunnan ja kaupungin alueella 115 toimipaikkaa, jotka työllistävät reilu 1 400 henkilöä. Meillä saa kokeilla ja yrittää eikä epäonnistumista tarvitse pelätä. Lue lisää meistä: pko.fi

Haemme asiakkaallemme Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle PALVELUVASTAAVAA Nurmeksen ABC-liikennemyymälään.

Palveluvastaavana sinulla on tehtävässäsi kaksi roolia: johdat keittiön työvuoroa vastaten sen toimivuudesta mutta osallistut myös käytännön työhön osana keittiön tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat myös työntekijöiden perehdytys, tilaukset ja inventointi.

Sinulta löytyy kokemusta ravintola-alalta sekä organisointi- ja priorisointitaitoja. Henkilönä olet kannustava, luotettava ja yhteistyökykyinen etkä säikähdä kiireisiäkään päiviä. Johdat vuoroa esimerkilläsi ja ymmärrät, että hyvä tuulesi vaikuttaa asiakkaan kokemaan palveluun. Sinulta löytyy myös motivaatiota ja innokkuutta työsi ja palveluiden kehittämiseen. Toivomme sinulta myös osaamista keittiöpalveluiden johtamisesta tai valmiuksia sen oppimiseksi. Katsomme eduksesi kokemuksen ketjuohjatusta ravintolaympäristöstä.

Rekrytoinnista vastaa Go On Joensuu, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat klo 6-24 välille.


Tarjoamme sinulle:

- Näytön paikan vastuullisessa tehtävässä
- Ammattitaitoisen tiimin tuen työn menestykselliseen hoitamiseen
- Työyhteisön, jossa työtä tehdään ilolla ja Pohjois-Karjalaisella rempseydellä
- Uudistetun työympäristön lähellä Pielisen järvimaisemia
- Suomen monipuolisimmat henkilöstöedut (alennuksia eri toimipaikoista)
- Hyvät etenemismahdollisuudet laajan toimipaikkaverkoston myötä
- Mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen, mm. valmennuksia Jollas Instituutin kautta
- Tarvittaessa apua asunnon hankinnassa, jos muutat työn perässä

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), satu.pirhonen@go-on.fi

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tule tekemään yhdessä töitä PKO:n asiakkaita varten!


Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).