(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava, Päiväkoti Saukko
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Parasta yhdessä! Haemme monipuolisella osaamisella varustettua PALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Helsingille Päiväkoti Saukkoon Jätkäsaareen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi monipuolisiin ja mielekkäisiin catering-alan ja siivouksen työtehtäviin, joissa työajat ovat mukavat ja tehtäväsi tärkeä.

Etsimämme henkilö hoitaa sydämellään päiväkodin ruokahuoltoa ja siivousta varmistaen, että tulevaisuuden toivot saavat vatsansa täyteen terveellistä ja maukasta murkinaa ja pääsevät viettämään päivänsä viihtyisässä ympäristössä. Hoidat itsenäisesti kuumennuskeittiön toimintaa, jossa työtehtäviisi kuuluu ruoan kuumennus, lisukkeiden valmistus ja esillelaitto, asiakaspalvelu sekä puhtaanapito ja astiahuolto. Olennaisena osana työkuvaasi kuuluvat myös tilausten teko, laskutus, taloudellisten tavoitteiden ja laadun seuranta. Lisäksi vastaat päiväkotisiivouksesta siivousohjelman mukaisesti.

Sovit Saukkoon erinomaisesti, mikäli taustaltasi löytyy kokin koulutus ja mielellään jo valmista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme että olet yhteistyökykyinen, joustava ja huumorintajuinen työntekijä, joka tulee loistavasti toimeen päiväkodin pikku asiakkaiden kanssa. Myös aiempi kokemus päiväkotiruokailusta ja erikoisruokavalioista on työssä suureksi eduksi. Lisäksi tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin, ja työhön valitun on esitettävä rikosrekisteriote.

Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, ja pääset Helsingin kaupungin työntekijänä käsiksi moniin henkilöstöetuihin, kuten työsuhdematkalippuun. Vaikka työ päiväkoti Saukossa on jo itsessään mukavaa, saat lisäiloa varmasti myös kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisista lomista sekä säännöllisestä työajasta. Huomioithan, että Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisessä! Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa, joten halutessasi lisätietoa, voit olla yhteydessä:

Opteamin HR-koordinaattori Riikka Heinonen, puh. 010 8500 940.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Soveltuvan alan koulutus